Haza > Hírek > Tartalom
Az új sport radiál motorkerékpár gumiabroncs már széles körben használják
Aug 18, 2017

Az új sport radiál motorkerékpár gumiabroncs már széles körben használják
De ha belépünk a korszak az elektromos autók, sport radiál motorkerékpár gumiabroncs nagyon alacsony gördülési ellenállás. Az aktuális sport radiális motorkerékpár gumiabroncs technológiát azt nem lehet elérni a kívánt eredményt. Van egy új koncepció a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, azaz "nagy & keskeny" sport radiál motorkerékpár gumiabroncs. Összehasonlítva a szabványos sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, nagyobb átmérőjű, magasabb, futófelület keskenyebb. Így nevezzük egy magas keskeny típusú sport radiál motorkerékpár gumiabroncs sport radiális motorkerékpár gumiabroncs terhelési kapacitás sport radiál motorkerékpár tire és a felfújható nyomás nagysága határozza meg. Látható, hogy ez figyelembe veszi a magasságát és szélességét a sport radiális motorkerékpár gumiabroncs teljes. Így meg kell összehasonlítani a táblázat a rendes sport radiál motorkerékpár gumiabroncs és magas keskeny típusú új sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, az új sport radiál motorkerékpár gumiabroncs nagyobbak, így a teljes átmérő látni, mint az átlagos sport radiál motorkerékpár gumiabroncs-11 %-kal több. A keresztmetszet a sport radiál gumiabroncs szélessége 15 %-kal csökken, és a terhelési kapacitás és terhelés nem érinti az általános sport radiál gumiabroncs. , Növelnünk kell az abroncsnyomás sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, felfújható felgyorsulása esetén, az új sport radiál motorkerékpár gumiabroncs és a standard rendes sport radiál motorkerékpár gumiabroncs azonosak.
Miért van egy magas keskeny sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, hogy azért, mert a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs használata, amikor a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, ha a kisebb méretű, ez kell a fordulatok számát viszont lesz, de ha sport radiál motorkerékpár gumiabroncs nagyobb vagy magasabb, így a sport radiál motorkerékpár gumik az azonos távolságra, összehasonlítva a hagyományos sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, a fordulatok száma kevesebb lesz. Így kevesebb forgatás, ez azt jelenti, kisebb alakváltozás kisebb deformáció, ez azt jelenti, hogy a hiszterézis kisebb, így a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs gördülési ellenállása is kisebb. Elvileg minden 1 %-a a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs átmérője fog körülbelül 1 %-os csökkentését gördülési ellenállás. A második megfontolás, hogy a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs szűkebb, az csökkenti a levegő blokk, így amikor a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs gördülési, próbálja meg csökkenteni a levegő blokk, csökkenti a gördülési ellenállás, amely is segíthet, hogy csökkentsék a zajt, a Sport radiál motorkerékpár gumiabroncs. Sport radiál motorkerékpár gumiabroncs csak azt mondják, hogy a felfújható nyomás nagyobb, így, amikor az alakváltozás kisebb, ellenállása kisebb.
Azonban magas keskeny sport radiál motorkerékpár gumiabroncs technikai kihívásokkal más radiális motorkerékpár gumiabroncs sportteljesítmény, különösen dinamikus stabilitását befolyásoló. Egy viszonylag szűk sportok radiális motorkerékpár gumiabroncs, amely képviseli a vízszintes fogást elégtelennek bizonyul, az viszont az idő, lehet az oka, hogy a markolat hiánya okoz némely ingatagság, így láthatja, mi történt a szabványos sport teljesítményének összehasonlítása radiális motorkerékpár gumiabroncs, és egy új sport radiál motorkerékpár gumiabroncs. Ez új sport radiál motorkerékpár-gumiabroncs, a zaj és a gördülési ellenállás, stb, így javul. De láthatjuk, hogy a kezelésében és markolat még mindig nem megfelelő, így az új sport radiál motorkerékpár gumiabroncs már széles körben használják.
Megnézzük a Kína radiális motorkerékpár gumik elektromos járművek gyártására, azt hiszem, mi kell ismernie ezeket. Mi Cooper minket szilárd platina sport radiál motorkerékpár gumiabroncs csinálni néhány vizsgálatot, a túlnyomó többsége a kínai elektromos autó sport radiál motorkerékpár gumiabroncs vagy standard sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, nem kifejezetten a elektromos autó design sport radiál Motorkerékpár gumiabroncs. Hasonlóan is megnézte a teljesítményt a helyzetet, mert az OEM-ek követelményeinek láthatjuk, a gördülő együttható mintegy 8,5-7, melyik van egy viszonylag alacsony kereslet for sport a tömeg és a zaj a motorkerékpár-abroncsok ebben a tekintetben , és nincs különleges követelmény, az elektromos autó sport radiál motorkerékpár gumiabroncs.
Nos, én foglalta össze a beszédemet, vannak három fő, első a kínai piac többnyire a szabványos sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, ahelyett, hogy a különleges új koncepció sport radiál motorkerékpár gumiabroncs, azt hiszem, túl nagy, a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs gyártók már ilyen fogalom, egy ilyen tendencia továbbra is több éve. Van, hogy fontolja meg az elektromos autó sport radiál motorkerékpár gumiabroncs gördülési ellenállás, tömeg és a zaj nagyon fontos technikai követelmény, ez érdekes, hogy a követelményeket és általános sport radiális motorkerékpár gumiabroncs, kutatás és fejlesztés teljes mértékben tendenciái, hisznek, hogy a következő években új energia járművek a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs nem válhat nagyon mainstream termék, lesz néhány teljesítmény és technikai korlátok, de higgy a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs gyártók továbbra is elkötelezett a sport radiál motorkerékpár gumiabroncs teljesítményének növelése.