Haza > Hírek > Tartalom
A kínai Sport Radial Motorkerékpár gumiabroncs-ipar jövőjének hét tendenciája
Jul 07, 2017

A jövő hét tendenciája a kínai Sport Radial Motorcycle gumiabroncs ipar

A belföldi autógyárak növekedése az autós sportok új autószervezésének új fordulójához vezetett. Most a hazai sport radiális gumiabroncs piac vált a fő sport-sugárirányú motorkerékpár gumiabroncs márka csatatér, akik mind remélem tudok Kínában sport sugárirányú motorkerékpár gumiabroncs piacon fontos szerepet játszik.

A meglévő sport radiális motorkerékpár gumiabroncs-ipar szakértők rámutatnak, hogy ország sport sugárirányú gumiabroncs piacon lesz 7 nagy trend, ez is a fő sportos sugárhajtású motorkerékpár gumiabroncs nagykereskedők problémákat kell fontolóra venni.

Először is, az első nagy lépés, mivel az emberek a zöld környezetvédelem koncepciójához alacsony szén-dioxid-kibocsátású járatok folyamatosan javulnak, a zöld környezetvédelem a legtöbb radiál gumiabroncsot, a motorkerékpár fogyasztói elismerését eredményezi. Mind a gyártóknak, mind a kereskedőknek figyelmet kell fordítaniuk a A fogyasztók igényeinek, mivel a fogyasztók a lépések a keményen dolgoznak a "zöld sport radiális motorkerékpár abroncs".

Második tendencia: az Egyesült Államokkal, Japánnal, Dél-Koreával, az Európai Unió országaival, például a sportos sugárirányú motorkerékpár gumiabroncs-címke módszerével, országunk a nemzetközi szabványoknak megfelelően hazánknak az idei évben zöldes sport sugárirányú megoldások lesz A motoros gumiabroncs iparosítás és a zöld radiális motorkerékpár abroncs önfegyelem szabvány jön a színpadon, elősegíti országunk "címke". Ez elősegíti a radiális motorkerékpár gumiabroncs nagykereskedelmi piac rendes és harmonikus fejlődését Kínában.

A harmadik tendencia: az ipar fejlesztésével az ipari automatizálást számos iparág követheti. Jelenleg a Sports Radial Motorcycle gumiabroncsgyártó már alkalmazza az automatizálást a Sports Radial Motorcycle gumiabroncsok gyártására, a jövőben az átfogó automatizálás helyettesíti a gépesítést. A technológiai színvonal javulásával a radiális motorkerékpár gumiabroncsok gyártása nagymértékben javulni fog, függetlenül attól, hogy a termék minősége vagy a termelési hatékonyság.

A negyedik nagy trend: a jelenlegi hazai sportos radiális motorkerékpár gumiabroncs gyártója a korai baihua viták körül chu dal, mindenféle kis radiális márka sport motorkerékpár gumiabroncs-termelés többlete komolyan befolyásolta a hazai Sports Radial Motorkerékpár gumiabroncs piacon. Sok gyártó most átszervezéssel szembesül. Nem mindig lehetünk annyira versenyképesek, a legalkalmasabb ősi edzést kaptuk, ezért várjuk az új kihívás teljesítését.

Az ötödik tendencia: manapság sok márkájú Sports Radial Motorcycle gumiabroncsgyártók egyre többet találnak Délkelet-Ázsiában és más gumi nyersanyaggyártó üzemekben, ezáltal megtakarítva a nyersanyagok szállítását és egyéb költségeket. Most a délkelet-ázsiai régió fokozatosan vált a cél a kínai Sports Radial Motorcycle gumiabroncs vállalkozások.

Hatodik legnagyobb mozgás: mivel a hazai Sport Radial Motorkerékpár gumiabroncs-vállalkozások általában kicsiek, a szociális termelés szintje a kemény versenyben és a nemzetközi versenyben még mindig nagyon nagy a különbség, a környezet versenyében meg kell próbálnunk fejleszteni a technológiát, hogy javítsák a sport radiális motorkerékpár Gumiabroncs minőségét. Idiomatikus módszernek bizonyult a sportos sugárhajtómű gumiabroncsának sugárirányú motorkerékpár gumiabroncsa árának csökkentésére. Napjainkban egyre több hazai sportos sugárirányú motorkerékpár gumiabroncsgyártó ismeri a radiális motorkerékpár gumiabroncsok árának csökkentését és a Sports Radial Motorcycle gumiabroncs-iparban elért promóciós promóciói nem jó módszer, sok Sport Radial Motor gumiabroncs-vállalkozás most kezdte el ezt megvalósítani Hogy javítsa a minőségi sport motorkerékpár gumiabroncs sugárirányú radiális motorkerékpár gumiabroncs és a technológia játszanak sport márka háború. Kína Sport Radial Motorkerékpár gumiabroncs piac lép a Sport Radial Motorkerékpár gumiabroncs árháború a Sports Radial Motorkerékpár abroncs márka háború.

7 nagy trend: radiális motorkerékpár sport Kínában téli sport radiális gumiabroncs piacon motorkerékpár abroncs kell a leggyorsabb növekedése a Sports Radial Motorkerékpár gumiabroncsok, úgy tűnik, ez a fajta fejlődési trend az oka az életminőség belföldi javítása, az emberek koncepciója a Az autó karbantartása nő. Az észak-kínai négy külön évszak miatt egyre gyakoribbá válik az emberek számára, hogy télen megváltoztassák a téli Sport Radial Motorcycle gumiabroncsokat. Téli sport radiális motorkerékpár gumiabroncsok többet igényelnek a hideghőmérséklet emelkedésével, így a hazai téli sportok sugárirányú motorkerékpár gumiabroncsai piaca jelentős sportmotorkerékpár gumiabroncs-vállalkozások fogása. Most a Michelin Sports Radial Motorcycle gumiabroncsok, a Dunlop, a radiális radiális motorkerékpár gumik, a motorkerékpár gumiabroncsok, a bridgestone, a sport hankook Sports Radial Motorcycle gumiabroncs márkák, mint például a radiális motorkerékpár gumiabroncsok, folyamatosan frissítették a téli sport radiális motorkerékpár abroncsot. Augusztusban a nagy sportmotoros gumiabroncs-nagykereskedők elkezdték értékesíteni a téli gumiabroncsokat az ügyfelek igényeinek kielégítésére.