Haza > Hírek > Tartalom
Sport radiális motorkerékpár gumiabroncs megjelenik karcolás A saját kezét lehet javítani
Jun 14, 2017

Sport radiális motorkerékpár abroncs jelenik meg karcolás saját kezét lehet javítani

Ha saját gumiabroncsunkon enyhe karcolás van, hogy megtehessék a javítást:

1. lépés: Tisztítsa meg a kerekeket. Használhatunk festékhígítót, töröljük a heget, eltávolítjuk a szennyeződéseket. A karcolás legnehezebb része nehéz eltávolítani a szennyeződéseket, akkor alaposan meg kell tisztítani egy fogpiszkálót. A tisztításkor a festék rossz része elkerülése érdekében a szalagot körültekintően be kell ragasztani a hegbe.

A második lépés: a tulajdonos, aki befejezte az ecset hegyét, a sérült helyen a kerékkel bevont festékkel, majd száraz festékkel, kissé festett a festék néhány könnyen megfigyelhető a tulajdonos.

A harmadik lépés: a tulajdonos és más díszítőfesték teljesen száraz, vízálló papír, amelyet szappanos vízbe mártott, hogy a felületet simítsa. Ezután használjon keveréket, hogy törölje a fényt, és végül elérje a viaszt.

4. lépés: Ha a tulajdonos mély hüvelyt talál az agyon, és figyelnie kell arra, hogy a fémfelület ki van-e téve, ha nem látja, hogy a fémfelület nem rozsdásodik meg, a bevonattal módosított festékre koncentrálhat. A tollhegy egy kicsit felfelé, majd a festék teljesen száraz. Ha fémeket talál, akkor a legjobb megoldás.

Most sok ember az autóban, úgy fogja érezni sportos sugárhajtómű gumiabroncs és zaj a föld között, ami az úgynevezett magzati zajt. Valójában sok oka van a magzati zavarnak.

Az út, a burkolatszerkezet és a burkolat anyagának érdessége azok a tényezők, amelyek befolyásolják a sport radiális motorkerékpár abroncs zajának nagyságát. Ráadásul a sport sugárirányú gumiabroncsok és kerekek szélessége is korlátozza a zajcsökkentés nehézségét, a széles körű Sport Radial Motorkerékpár abroncs a szél szélesebb támogatottsága miatt nagyobb lesz, mint a sportpályák keskeny méretéhez képest. Gumiabroncsok, széles Sport Radial Motorkerékpár gumiabroncs fog több levegőt, és nyomja több "légtömeg" rezgések előállításához.

És a motor elején a kocsi ül a hátsó utasok jobban tudatában van a sport radiális motorkerékpár gumiabroncs gördülési zaj, mert a hátsó test a motor zaj és a szélzaj viszonylag kicsi, ebben az időben, Emlékeztetni kell arra, hogy amikor megítéljük a magzati zajok helyzetét, a döntő választás a hátsó sorban a szűréshez.

Az autó támaszkodni Sports Radial Motorkerékpár gumiabroncs és földi érintkezés, Sports Radial Motorcycle gumiabroncsok felelősek a csapágy, gyorsítás, lassulás, kormányzás és kormányzás funkció, mindenféle funkció és a gumi és aszfalt felületi súrlódás szorosan összefügg, Ez , Az úgynevezett fogásunk persze, annál jobb a markolat, de a világ nem eszik ebédet, annál jobb a gumiabroncs tapadása, általában egy speciális gumiformával vagy a blokk nagy területével, az ár magas , A zaj és egyéb mellékhatások tüzelőanyag-fogyasztásához viszonyítva az esemény bekövetkezik.

A költségek csökkentése érdekében, kivéve, ha a nagy teljesítményű autók teljesítménye általában egyszerűen egyszerűen használható, az intelligens fogyasztóknak tudniuk kell, hogyan válasszanak egy öltönyt a saját autójuknak, és túl sok oka van annak, A jüan a gondolkodás kárára.