Haza > Hírek > Tartalom
Motorkerékpár radiál gumiabroncs iparág, makró - fejlesztésének ellenőrzési erőfeszítések
Sep 11, 2017

Motorkerékpár radiál gumiabroncs iparról, fejlesztésének makró - ellenőrző erőfeszítések
Van egy erő bemenet egy tápegység Trafó oldalán, elméletileg a másodlagos kimenő teljesítmény, és az eredeti bemeneti teljesítmény az azonos méretű. A transzformátor primer és szekunder oldalán van egy ilyen kapcsolat: Ez azt jelenti, hogy az eredeti input nagyfeszültségű és egy kis jelenlegi tápegység Trafó oldalán, a szekunder oldalon kap egy alacsony feszültségű jelenlegi nagyteljesítményű, hogy hasonló teljesítményt. Ezért mindaddig, amíg a bemeneti feszültség elsődleges ellenőrzése szabályozható a méret a szekunder oldalán a jelenlegi méret, motorkerékpár radiál gumiabroncs tudja ellenőrizni a hőmérséklet a vezeték, fűtés.
Mint a termelési folyamat, a sebességet a vontatási drót nem mindig folyamatosan, állandó sebesség, amikor a gyors, néha megáll, hogy a húzás sebesség változik, a kellő időben történő kiigazítás vezérlő aktuális méretét úgy, hogy a hőmérséklet a drót, hogy megfeleljen a technológiai követelmények, energia-megtakarítás. Megkönnyítése érdekében a pontos szabályozás a fűtési hőmérséklet huzal, lehet használt "automatikus követés termosztát" eszköz, így a teljes fűtési rendszer-ba egy zárt hurkú rendszer-hoz tökéletesít a stabilitás-a hőmérséklet. Megbeszéljük a tirisztor átalakító technológia-hoz irányít a tirisztor kimeneti áram, a drót fűtés hőmérsékletét ellenőrző céljának eléréséhez méretét. Ez is a több lehetséges módszer. Két módszer beállítása az aktuális, a módszer beállítása az aktuális, a transzformátor, viszonylag egyszerű; tirisztor, állítsa be a jelenlegi módszer sokkal összetettebb, költsége magasabb, mint a transzformátor kiigazítási módszer. A két módszer használata az adott körülmények között alapulnak. És növeli a motorkerékpár radiál gumiabroncs iparról, makró ellenőrző erőfeszítések vagy nem csak a kínai motorkerékpár radiál gumiabroncs-piac fejlődésének elkerülhetetlenül fokozatosan lesz néhány a márka ismert közös vállalat és a kizárólagos tulajdonában álló vállalkozások ereje a termék erodálódtak, és ezek a gyártók fogja használni Kína motorkerékpár radiál gumiabroncs termelési költségek alacsony kedvező tényezők nagy volumenű termelési motorkerékpár radiál gumiabroncsok, amely minden bizonnyal befolyásolja a hazai vállalkozások exportra a jövőbeni fejlesztés a motorkerékpár radiál gumiabroncs export. Ebben a tekintetben teljesen átgondolt, és amilyen hamar csak lehetséges, hatékony intézkedéseket kell, vagy el fogja veszíteni a lehetőséget a nagy sajnálom fejlesztéséhez.
Idén márciusban, Kína gumi Industry Association megjelent az első zöld motorkerékpár radiál gumiabroncs önfegyelem standard "zöld motorkerékpár radiál gumiabroncs műszaki előírások" kezdődött a tárgyalás. A specifikáció javasolt tiszta gyártási technikai indikátorok, víz szennyező anyagok és a levegő szennyező anyag-kibocsátási határértékek, ajánlott 18 zöld motorkerékpár radiál gumiabroncs gyártási folyamat.
Kína gumi ipar Szövetség műszaki és gazdasági Bizottság igazgatója Zhu Hong nemrégiben a "zöld motorkerékpár radiál gumiabroncs műszaki előírások" értelmezése rámutatott arra, hogy a "norma" a fejlesztés a közelgő kínai motorkerékpár Radiál gumiabroncs osztályozása, címkézése a törvény meghatározott műszaki Alapítvány.
Zhu Hong kimutatta, hogy számos motorkerékpár radiál gumiabroncs iparág környezetvédelmi szabványoknak fejlesztési munka folyamatos.
"Motorkerékpár-gumiabroncs iparág tisztább termelés értékelése index rendszer," a jelentés elkészítéséhez kell kitölteni, októberben ebben az évben, a nemzeti fejlesztési és Reform Bizottság lesz mentesít-ban a teljes iparág végrehajtása után a " zöld motorkerékpár radiál gumiabroncs műszaki előírások"a per során valamennyi aspektusát gyűjtése és összefoglaló November és előadott véleményét és javaslatait, hogy tovább javulnak a"zöld motorkerékpár radiál gumiabroncs műszaki előírások" ; zöld alapanyagok útmutató a készítmény a munka, a December, míg a mentesít-ból környezetvédelem alapanyagok útmutató; zöld motorkerékpár radiál gumiabroncs címkéző kapcsolódó termékek technikai indikátorok, osztályozási szabványok, vizsgálati módszerek és a kapcsolódó eljárások dokumentumok, fedett és szabadtéri laboratóriumi minősítő és egyéb vonatkozó dokumentumokat fejeződik be a vége a 2015.
Ez úgy értendő, hogy amellett, hogy a motorkerékpár radiál gumiabroncs iparág a gumiipar, az egyéb alágazatok is szerepelnek a "környezetbarát megújuló gumi" Egyesület a szabványok önfegyelem.
Kína gumi ipar Szövetség hulladék gumi átfogó hasznosítás ág főtitkár Cao Qingxin azt mondta a szerző, augusztus elején, a társulás a területi felosztása, a 10-nél több újrahasznosított gumi-termelés vállalkozásokat, hogy az olaj- és vegyipari, gumi és megújuló termékek Minőségfelügyeleti, ellenőrzési központ kézírásmintákat, újrahasznosított műanyag (PAH)-tartalma szakadék követelményeinek keretein, és akkor olvassa el a "megújuló gumiipar, a szint tiszta gyártási értékelése"tartalom, hogy kikérje az ágazat.