Haza > Hírek > Tartalom
Hogyan ítéljük meg a városi motorkerékpár gumiabroncs szolgáltatás élettartamát és viselését
Nov 02, 2017

Hogyan ítéljük meg a szilárd városi motorkerékpár gumiabroncs élettartamát és kopását
Általánosságban a városi motorkerékpár gumiabroncs élettartama normálisan 4-5 év, 5 év elteltével még akkor is, ha a futófelület kopása is nagyon kicsi és a legjobb csere, mert a futófelület gumi az öregedés és az öregedés miatt következik be, és sok kicsi A repedés az oka az átszúrásnak.
Azonban a megfelelő állami szervek még nem a városi motorkerékpár gumiabroncs eltarthatóságát, hogy konkrét rendelkezéseket, mert a városi motorkerékpár gumiabroncs gumikula, autó környezet és a vezetési szokások a különböző városi motorkerékpár gumiabroncs élettartama lesz a The So ez megköveteli minket a vezetés több mint néhány szív, városi motorkerékpár abroncs elöregedése is jele. Mint például az öregedő részek futófelülete többnyire a váll vagy a váll oldalán, és más élrészek kezdtek megjelenni, a hosszú távú napsütés és az eső a gumifelület repedéseit kicsivé teszi, ezek a repedések azt mutatják, hogy a City Motorcycle gumiabroncs csapágyazása A kapacitás és a minőség kezdett csökkenni, annak érdekében, hogy csökkentse a lyukasztás kockázatát, a legjobb korai helyettesítés.
Az öregedés mellett a City Motorcycle gumiabroncsot természetesen viselni kell. Tehát a gyár a City Motorcycle gumiabroncs a gyárban lesz jelölve az oldalfal kopási határ, jelezve a City Motorcycle gumiabroncs valós idejű kopási körülmények között. A városi motorkerékpár gumiabroncs viselkedésének hiányában a mérőműszer segítségével is mérhetjük az 1,6 mm-nél kisebb általános mélyedési mélységet. A City Motorcycle gumiabroncs már nem használható tovább, mert ebben az időben a City Motorcycle gumiabroncs-vízelvezető teljesítménye és ellenállás A sáv teljesítménye jelentősen csökken. Ezenkívül, ha a City Motorcycle gumiabroncsot három-négy alkalommal javították meg, azt javasoljuk, hogy a városi motorkerékpár gumiabroncsot ne a meghajtott kerekekhez vagy a hátsó kerekekhez használja, hogy csökkentse a lyukak veszélyét.
Természetesen a városi motorkerékpár gumiabroncsok és a szokásos használat is nagyszerű kapcsolat. Először is meg kell győződnünk arról, hogy a városi motorkerékpár gumiabroncsok mindig normális gumiabroncsnyomás alatt vannak, túl alacsony vagy túl magas a városi motorkerékpár gumiabroncsnyomása, így a városi motorkerékpár gumiabroncsot el lehet takarva elrejtve. Szükséges emlékeztetni mindenkinek nem hiszem, hogy a szemét látni, mert a legtöbb autó már felszerelt csöves alacsony nyomású meridián City motorkerékpár abroncs, néha kívülről úgy érzi, egy kicsit leeresztett, de nem jelenti a bizonyos veszteséget, professzionális A gumiabroncsnyomás-eszköz az egyetlen módja annak, hogy észleljük a városi motorkerékpár gumiabroncsnyomását. Ezenkívül a vizsgált gumiabroncsnyomásnak hideg magzati állapotnak kell lennie, ha a forró gumi mérését mínusz 0.3PA pontossággal kell mérni.
A Solid City motorkerékpár gumiabroncsok fontos szerepet játszanak abban az esetben, ha a kudarc és más hiányosságok előrehaladásának folyamata, majd a következmények katasztrofálisak, vezethetnek a járművek ellenőrzéséhez és még nehéz elérni a rendeltetési helyet. Mindaddig, amíg a City Motorcycle gumiabroncs világos megértése deformálódik, a teljesítmény csökken, az új városi motorkerékpár gumiabroncs időben történő cseréjével megakadályozhatja a hiányosságok megjelenését.
Real City motorkerékpár gumiabroncs hiba Figyelmeztetés:
1, városi motorkerékpár gumiabroncs futófelületek jelölése mélység. A futófelület jelöléseinek vastagságának 1.6 mm-nél nagyobbnak kell lennie, és ha gyakran súrlódással járó csúszós úton közlekedik, akkor a legjobb, ha a futófelület jelölése kétszerese a fentiek vastagságának.
2, a futófelület jelölések viselnek. Mivel az új városi motorkerékpár gumiabroncs, mint a régi évjáratú termékek több mint egy humanizált tervezés: futófelületek jelölése viselni vonalat. Ha a városi motorkerékpár gumiabroncsok nagyon újak vagy a kopás mértéke nagyon alacsony, akkor ezek a mutatók szinte nem találhatók meg, de ha a kopás eléri bizonyos fokát, akkor a jelzővonalban a futófelületben rejtve van.
3, városi motorkerékpár gumiabroncs oldalfal crack. Mivel a City Motorcycle gumiabroncsok problémái nem mindegyike a futófelületen van, a City Motorcycle gumiabroncs oldalfalának is vannak hiányosságai. Megfigyelés után megtalálja a City Motorcycle gumiabroncsot az ilyen vizuálisan repedezett repedések oldalfalain és vágja le. Ezek a finom vályúk jelzik a jövő városi motorkerékpár gumiabroncsok a lehetséges szivárgási repedések, rosszabb, sőt vezet a vörös városi motorkerékpár gumik, ezek a városi motorkerékpár gumiabroncsok megpróbáljuk megakadályozni.
Mivel a jármű a bizonyos rázkódás előtti folyamat előtt nem akadályozza, különösen rossz közúti körülmények között. Azok számára, akiknek már van némi tapasztalata, elmondhatja magának, hogyan kell ésszerűen megrázni az igazi City Motorcycle gumiabroncsot, és hogyan kell elfojtani a jármű hiányosságait.