Haza > Hírek > Tartalom
A DUCATI HYPERMOTARD JIMMY KIMMEL LIVE-NEM TARTALMAZZA A CHIPS FILMOT
Jan 19, 2017

Ducati Hypermotard a Jimmy Kimmel Live-n a CHiP-k támogatására.

Fotó a Ducati jóvoltából

A Ducati Hypermotardját a Jimmy Kimmel Live-on mutatták be, hogy elősegítsék a közeljövőben megjelenő CHiP játékfilmeket.

Január 11-én, a Ducati „s Hypermotard motorkerékpár is megjelent a Jimmy Kimmel Live részeként promóció az olasz márka részvételét a közelgő filmben zseton. A szegmensben a színészek Dax Shepard és Michael Peña a Ducatis-t a Hollywood Boulevard El Capitan Színházába lovagolták, hogy rövid előadást tartsanak a közelgő film előmozdításában. A két Ducati Hypermotard használt volt felszerelve, hogy hasonlít a kinézet Kalifornia Highway Patrol motorkerékpárok a Kimmel szalag.

A Warner Bros. Pictures nevű, 2017. március 24-én kiadott amerikai és kanadai film, amely két California Highway Patrol rendőrségre összpontosít, és a népszerű televíziós műsor remakeje. A film írója és rendezője Shepard, aki Peña mellett szerepelt Jon Baker és Frank 'Ponch' Poncherello karakterek mellett.

A Ducati Hypermotard a hagyományos rendőrségi motorkerékpárokkal ellentétben jelenik meg a filmben. A Hypermotard család a Ducati értelmezése a motorkerékpár szupermotard stílusában, amelyet váltakozó típusú futófelületeken használnak. A magas, karcsú hátulsó és keskeny oldalakkal a Hypermotard dirtkerékpár-inspirált esztétikummal rendelkezik, és olyan sokoldalú volt ahhoz, hogy a városi ingázást, a hétvégi turnét vagy a napi izgalmakat nyomon kövesse.

A Ducati Hypermotard a Jimmy Kimmel Live for CHiPs-nél mutatkozott be