Haza > Hírek > Tartalom
AUSZTRÁLIAI BŐVEN A 40 ÉVES SUZUKAI 8 ÓRA
Aug 16, 2017

A Yamaha gyári Racing Team zsúfolt az első lépés a suzukai 8 órás dobogó a harmadik egymást követő évben, mikor ez a határvonalon először a rendezvény vasárnap július 30-án 40 évfordulóján.

Előtt 128,000 nézők Kawasaki Leon Haslam kapott a holeshot az esemény Le Mans-i stílusú Start, és közben egy korai hármas csata az érdeklődő, a két első helyezett helyezettje és a Musashi RT Harc-Pro Honda munkacsoport – amely magában foglalta az ausztrál Jack Miller, Takumi Timár és Takaaki Kendzsi – a fordulópont akkor jött, amikor Lowes átadott Miller az áramkör trükkös esses, a második hour. Ezt követően a csapat soha nem vezeti.Hogy ez a lélek

Indított kitartást versenyző Anthony Delhalle ez év elején tragikus halálát követően, az Anthony Delhalle EWC szellem trófea ítélik a végén minden kerek csapat vagy versenyző, WEC akár amatőr gyár által támogatott, aki valami figyelemre méltó során a Race. A Yoshimura Suzuki csapat ausztrál Josh Brookes, Sylvain Guintoli és Takuya Tsuda felvette a gong a Suzuka a gáláns fightback korai szakaszában a verseny egy összeomlás után. A csapat, amely nagydíjon a harmadik helyet, találták magukat le a 60 hely az első óra végén. A második végére már szerzett 25 pozíciót, és a harmadik óra végén ültek, a 28. A félig jel a trió került 19 és tartott meg a ásni, amíg a nyolc órás kockás zászló, ahol egy nagyon hiteles hetedik helyeztek.