Haza > Hírek > Tartalom
2016 A TRIUMPH KÖRNYEZETVÉDELÉSE A KISKERESKEDELEMBEN
Jan 19, 2017

A decemberi csomagolás nemcsak rekordot jelentő hónap volt, hanem rekordszámú év a kiskereskedelmi értékesítésben Észak-Amerikában a Triumph- kereskedők számára.

A Triumph North America 2016-os értékesítési rekordokat szünetel

Fotó Triumph jóvoltából

A Triumph Észak-Amerikában 2016-ban eladási számokat töröltek, és 2017-ben folytatják ezt a tendenciát.

December elején a Triumph kereskedők szó szerint megdöntötték a korábbi értékesítési rekordot, és 39 százalékkal elkapták az előző decemberi rekordot, és 2015 decemberéig 89 százalékkal álltak le.

Az egész naptári évre vonatkozó adatok összességében ugyanakkoraak voltak, a 2016. évi általános kiskereskedelmi értékesítés Észak-Amerikában több mint 15 százalékkal mérséklődött a piac növekedési ütemével, először a történelem során 13 000 darabot ültettek át, és az előző éves kiskereskedelmi rekordot könnyen megsemmisítették.

Visszatekintve a 2016-os évre, a Triumph Motorkerékpárok számára úttörő év volt számos különböző szinten.

Az év a legnagyobb új modellel kezdődött a történelemben, és a Triumph kereskedők felhúzták az ujjaikat, és megtalálták a földet, miközben bemutatták ezt a hihetetlen új terméket szerelmeseinek az Egyesült Államokban és Kanadában, példátlan számú helyi fogyasztói eseményt Kereskedők és off-site helyszínek a parttól partig.

Ezeknek az erőfeszítéseknek az eredményei már nem figyeltek meg figyelemre méltónak, miközben a forgalmazási egységek eladási növekedése több mint 21 százalékkal haladta meg 2015-t.

"Nincs nagyobb bizonyíték a fáradhatatlan munkára és a márkakereskedő partnereink kiváló márkaképviseletére, mint az értékesítési padlón ilyen sikert látni" - mondta Matt Sheahan, a Triumph Motorcycles America COO-ja. "Szeretnénk megköszönni viszonteladóinknak erőfeszítéseiket és új ügyfeleinket a Triumph családba való bekapcsolódásra. Várjuk, hogy 2017-ben lovagoljon veled! "

A közelmúltban bejelentett Bonneville Bobber, Street Scrambler, Street Cup, T100 és még bejelentett modellek biztosítják a sikeres és fenntartható növekedés folytatását 2017-ig és tovább.

Annak érdekében, hogy lépést tartson ezzel a megnövekedett keresletkel, a Triumph aktívan új kiskereskedelmi partnereit keresi, hogy a kulcsfontosságú piacokon növelje forgalmazói jelenlétét.