Haza > Kiállítás > Tartalom
Dunlop D213 GP Pro hypersport tartomány hozzáadása
Sep 07, 2017

Első gumiabroncs építése

Követően a tiltakozások a motorsportban Dunlop birtokol bemutatott-a jövő alakulását a hézagmentas öv (JLB) építése az első gumiabroncs. A legújabb JLB tervezési jellemzők három rétegek az ellenőrzési gumiabroncs deformációja alatt nagy centrifugális erő hatására, és amikor a sarkok sebességgel fölé hajol. Ez új JLB építése is tervezték, hogy további pontosságot és stabilitást alatt nehéz fék.

JLB építése egy új front profiljának alakja együtt került bevezetésre. Technológiák kombinációja egy nagyobb kapcsolat javítás minden sovány szög, csökkentett kormányzási erőkifejtés és egy rendkívül érzékeny viszont a biztosít.

Fin-alakú minta optimalizált groove szögek

Dunlop azt mondja, a D213 GP Pro jellegzetes futófelület-mintázata úgy tervezték, hogy optimalizálja a warm up-szer, és biztosítja a legnagyobb közúti kapcsolat száraz körülmények között.

Faji debut

Fordulója a CIV nemzeti trófeát 600-Európa-bajnokság: Imola, Olaszország április 22-én, Stefano Casalotti (Yamaha) adta a D213 GP Pro az első bajnoki győzelmét. Ez a győzelem követte Kevin Wahr nyer a a Yamaha R6: az első IDM Supersport-kerek-a szezon: Nürburgring a következő hónapban. A gumiabroncs jelenleg tedd keresztül lépésnyire amit Dunlop úgy véli, a legigényesebb road race őket, Isle of Man TT után tesztelik és több vezető csapat által kiválasztott.

Teljes hypersport portfólió